'Sant Cugat estalvia aigua' estudia el consum hídric a jardins privats


  • Comparteix:

La campanya 'Sant Cugat estalvia aigua' estudiarà el consum d'aigua als jardins particulars. L'estudi, fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i Ecologistes en Acció, vol reduir la despesa d'aigua en el reg de plantes. Els resultats del treball es coneixeran a finals de primavera.

'Sant Cugat estalvia aigua' inicia aquest setembre la segona fase de mesures per reduir el consum d'aigua. La campanya se centrarà enguany en la despesa d'aigua als jardins privats. Per aquest motiu, l'àrea de Medi Ambient i Ecologistes en Acció han engegat un estudi sobre el consum de recursos hídrics en el reg de jardins. El treball pretén determinar quin tant per cent de despesa d'aigua representa el reg d'un jardí en el consum global d'un habitatge.

Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Volem saber quin és el consum d'aigua en el reg dels jardins. Volem saber quin percentatge representa en el consum global d'una habitatge.


L'estudi s'allargarà fins a la primavera per tenir mostres de consum de les diverses estacions de l'any. El treball és fruit de la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament i l'entitat ecologista.

En la segona fase de la campanya, també s'organitzarà un cicle de xerrades sobre el reaprofitament aigües pluvials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.