Prop de 3.000 alumnes tindran una agenda del medi ambient


  • Comparteix:

L'Ajuntament repartirà 3.500 agendes del medi ambient a les escoles i instituts de Sant Cugat. L'objectiu és que els alumnes puguin fer exercicis sobre el canvi climàtic i les conseqüències que la globalització i model econòmic tenen sobre la sostenibilitat.

3.577 alumnes santcugatencs tindran aquest curs una agenda escolar europea, un projecte de la Diputació de Barcelona. Es tracta de l'agenda del medi ambient i el desenvolupament, una eina didàctica que l'Ajuntament de Sant Cugat reparteix des de fa tres anys a les escoles i instituts que ho demanen.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica l'objectiu d'aquesta agenda.

Eduard Pomar

El que es pretén amb l'agenda és implicar els alumnes en el medi ambient i la sostenbilitat. L'agenda d'enguany treballa temes com l'aigua, l'energia i els residus.


Les agendes del medi ambient i el desenvolupament porten exercicis i treballs sobre la sostenibilitat, i estan adreçades als alumnes de 5è i 6è de Primària i ESO.

Aquest curs la demanda ha augmentat en 3.000 agendes.

Eduard Pomar

Hem multiplicat per 6 el número d'agendes repartides i s'han fet arribar a tots els CEIPS de Sant Cugat, als 3 instituts i a tres escoles privades o concertades.


Enguany també s'han repartit agendes al Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i a l'Escola d'Adults. Cada agenda ha costat a l'Ajuntament 1 euro. També s'han lliurat 317 guies didàctiques perquè el professorat pugui fer-ne un ús adequat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.