L'EMD de Valldoreix repartirà 4.000 bosses de cotó per fer la compra més ecològica


  • Comparteix:

Els valldoreixencs podran anar a comprar a partir d'ara amb bosses ecològiques. L'EMD ha engegat una campanya per minimitzar l'ús del plàstic en les compres quotidianes i substituir-lo per bosses de cotó. L'objectiu és reduir, al màxim, els residus que es generen.

L'EMD de Valldoreix repartirà durant aquestes festes nadalenques 4.000 bosses de roba pels comerços del territori perquè els valldoreixencs redueixin el consum de bosses de plàstic.

La campanya s'ha engegat amb la col·laboració de l'Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya - l'OCUC - i de l'Associacio de Comerciants i Empresaris de Valldoreix - l'AFAV -. La il·lustració de la bossa, on es pot veure la masia de Can Monmany, ha anat a càrrec de l'artista valldoreixenc Adolf.

Així ho ha explicat el vocal de Medi Ambient de l'EMD, Narcís Clavell.

Narcís Clavell

Amb la col·laboració de l'OCUC i de l'ACEV hem desenvolupat aquest projecte amb un material que és reciclable i reaprofitable.


Des de l'OCUC, Sergi Viñals ha explicat que juntament amb la bossa s'han editat un tríptics informatius on s'explica la necessita de reduir al màxim els residus. I és que, segons Viñals, la campanya també vol conscienciar el ciutadà.

Sergi Viñals

Als tríptics s'explica la necessitat i la importància de recilar i reduir al màxim els residus.


La campanya té un cost aproximat de 7.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.