Medi Ambient millorarà la plaça de l'estació i el Centre Social i Sanitari de la Floresta


  • Comparteix:

La senyalització d'una de les zones forestals, la millora de l'entorn del Centre Social i Sanitari i l'arranjament de la plaça de l'estació són les tres actuacions que finançarà el consell de districte de la Floresta amb el fons de lliure disposició del 2006. La previsió és que els treballs comencin al març.

L'area de Medi Ambient serà l'encarregada de gestionar les tres actuacions que es duran a terme a la Floresta. La decisió de senyalitzar només una i no la totalitat de les zones forestals està motivada per la manca d'un pressupost més ampli.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica els motius d'afitar només una de les zones.

Eduard Pomar

Si ho fem a tots els espais sobrepassaríem el pressupost i el que proposem és fer aquest afitament i després fer la resta


El projecte del Centre Social i Sanitari contempla instal·lar una nova zona de jocs infantils i millorar el mobiliari urbà del parc. Altres actuacions seran la neteja de la zona porticada sota el centre i la instal·lació de zones enjardinades amb plantes enfiladisses que evitin els grafits i la destrucció d'elements del centre.

També al Centre Social i Sanitari es farà un corriol de passejada al perímetre de l'equipament.

El tercer dels projectes seran els treballs de millora de la plaça de l'Estació. Els arranjaments consistiran a millorar la zona de jocs infantils, una nova plantació d'arbres i la instal·lació de parterres enjardinats.

Eduard Pomar explica les millores a la plaça de l'Estació.

Eduard Pomar

L'actuació seria la millora de la zona infantil, la instal·lació de parterres i es farien noves plantacions d'arbres


El calendari d'actuació contempla que durant aquest mes de febrer es faci l'adjudicació dels concursos públics i que les obres comencin durant el mes de març. El pressupost amb què es compta per dur a terme les millores és de 480.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.