La Plataforma de Torre Negra qüestiona la capacitat de l'Ajuntament per liderar el procés de protecció


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra denuncia la construcció d'un aparcament de 200 places dins l'àmbit del parc rural, a tocar de la Hípica de Can Calders. L'entitat qüestiona la capacitat de l'Ajuntament per liderar el procés de protecció de la zona.

L'aparcament és d'ús privat i està gestionat conjuntament per la hípica i el Sant Cugat Trade Center. La Plataforma Cívica considera que es tracta d'una nova agressió sobre Torre Negra i insta l'Ajuntament a aclarir sota quins criteris s'ha atorgat la llicència per construir aquest equipament.

El portaveu de la Plataforma, Kristian Herbolzheimer, recorda que aquesta agressió es produeix quatre mesos després que l'entitat denunciés la passivitat de l'Ajuntament en la protecció del parc rural.

Kristian Herbolzheimer

En aquell moment ja vam alertar que es feien actuacions sense informar la comissió de seguiment. Ara ens tornem a trobar amb un fet consumat.


Segons la Plataforma, bona part dels 11 compromisos que va adquirir l'equip de govern fa quatre mesos encara no s'han materialitzat. Herbolzheimer qüestiona la capacitat de l'Ajuntament de liderar el procés de protecció del parc rural de la Torre Negra.

Kristian Herbolzheimer

L'Ajuntament no està en condicions d'ordenar la compatibilitat dels interessos privats amb els criteris de protecció.


La Plataforma Cívica adverteix de la possibilitat que el Pla Especial de Protecció, que s'aprovarà properament, no serveixi per dotar el parc rural de l'instrument de gestió i protecció que la ciutadania reclama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.