La Plataforma de Torre Negra considera 'insuficient' l'expedient contra l'hípica Can Calders


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra considera 'insuficient' l'obertura d'un expedient contra l'hípica de Can Calders per la construcció il·legal d'un aparcament al parc rural. L'entitat reclama el tancament del pàrquing i insta l'Ajuntament a buscar un acord global amb els agents econòmics i socials de la zona per garantir la protecció.

Segons la Plataforma Cívica, l'obertura d'un expedient no és cap garantia d'esmena de l'agressió. El portaveu de l'entitat, Kristian Herbolzheimer, recorda que l'Ajuntament ja va expedientar fa uns anys el Club de Golf per unes obres d'ampliació, però a dia d'avui encara no s'ha restablert la realitat alterada.

Herbolzheimer reclama que, a banda de l'obertura de l'expedient, s'executi el tancament de l'aparcament il·legal de l'hípica de Can Calders.

Kristian Herbolzheimer

A banda de l'expedient, la mesura lògica hagués estat la clausura de l'aparcament il·legal.


La Plataforma Cívica adverteix que l'hípica està vivint un procés d'expansió constant sense la sensibilitat necessària envers l'espai natural protegit. Per prevenir noves agressions, Herbolzheimer demana un 'acord global' per fer compatible l'activitat econòmica de l'entorn del parc rural amb els criteris de protecció.

Kristian Herbolzheimer

L'Ajuntament està en fase reactiva, s'intervé quan hi ha agressions. Demanem una actitud preventiva, que es negociï amb els agents econòmics i socials.


La Plataforma Cívica també reclama a l'Ajuntament més transparència sobre les agressions que es produeixen en l'àmbit del parc rural i les mesures que s'adopten.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.