Medi Ambient garantirà el compliment de l'expedient urbanístic obert a l'hípica de Can Calders


  • Comparteix:

L'àrea de Medi Ambient farà un seguiment per comprovar si l'hípica de Can Calders restaura l'aparcament il·legal construït al parc rural de la Torre Negra. El tinent d'alcalde Eduard Pomar assegura que l'obertura d'un expedient urbanístic garanteix la restitució de l'espai alterat.

Pomar ha contestat així les crítiques de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, que considera 'insuficients' les mesures disciplinàries previstes per l'Ajuntament. El titular de Medi Ambient afirma que l'obertura d'un expedient de disciplina urbanística garanteix la restauració de la zona. De tota manera, tècnics de l'àrea faran un seguiment per comprovar-ho. Ho explica Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Medi Ambient farà un seguiment del compliment de l'expedient, que obliga a restaurar l'espai.


Pomar ha afegit que l'Ajuntament es reunirà amb els responsables de l'hípica de Can Calders per assegurar que la seva activitat és compatible amb la protecció del parc rural de Torre Negra.

Eduard Pomar

És important que la propietat conegui els valors de Torre Negra i que l'espai és protegit. No s'hi pot fer qualsevol activitat.


Recordem que la Plataforma Cívica va demanar un acord global amb els agents econòmics i socials per fer compatible l'activitat de l'entorn del parc rural de Torre Negra amb els criteris de protecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.