Comencen les tasques de prevenció contra incendis a les Planes i la Costa del Golf


  • Comparteix:

Les tasques de neteja i adequació de les franges de protecció contra incendis forestals han començat aquesta setmana a les Planes i a la Costa del Golf. Les franges serviran per impedir que un possible foc arribi a les zones habitades. Pel seu manteniment s'invertiran prop de 75.000 euros. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha recordat la importància d'aquestes tasques de manteniment per prevenir incendis i n'ha descrit el procés. Segons la llei, el manteniment de les franges de protecció va a càrrec de les pròpies urbanitzacions, però, si no ho compleixen, els ajuntaments tenen l'obligació d'assumir-les.

Les actuacions reduiran l'arbrat en un perímetre d'uns 25 metres d'amplada al voltant de tot l'espai urbanitzat.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha recordat la importància d'aquestes tasques de manteniment per prevenir incendis i n'ha descrit el procés.

Eduard Pomar

Es tracta d'una franja de 25 metros que es fa al voltant de les urbanitzacions i s'en redueix la combustibilitat.


Segons la llei, el manteniment de les franges de protecció va a càrrec de les pròpies urbanitzacions, però, si no ho compleixen, els ajuntaments tenen l'obligació d'assumir-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.