Mira-sol incorpora un model de recollida selectiva per reciclar el 50% de la brossa


  • Comparteix:

Mira-sol començarà aquest dilluns la recollida de brossa orgànica i de restes vegetals llenyoses. L'objectiu de l'Ajuntament és reciclar la meitat de la brossa del districte. En paral·lel, també es triplicaran els contenidors de recollida selectiva.

La campanya 'A Mira-sol, tots amb la selecció selectiva' vol incentivar la recollida selectiva per arribar a reciclar la meitat de les entre 10 i 14 tones de brossa de rebuig generades cada dia.

L'alcalde, Lluís Recoder, subratlla la necessitat d'implicar la ciutadania per aconseguir aquest objectiu.

Lluís Recoder

L'Ajuntament ofereix els mitjans per reciclar. Ara cal la implicació de la ciutat.


Al districte, s'han col·locat contenidors de recollida de brossa orgànica. D’aquesta manera, a Mira-sol es podrà llençar selectivament la brossa orgànica per enviar-la a la planta de compostatge. La campanya inclou triplicar els contenidors de paper, vidre i envasos lleugers.

També es lliuraran sacs perquè s'hi puguin abocar esporga o branques. Un servei gratuït s'encarregarà de buidar la saca un cop per setmana.

Lluís Recoder

Un servei recollirà l'esporga als domicilis de Mira-sol.


La campanya inclou visites als domicilis del districte per informar de la recollida selectiva. També s'ha instal·lat un estand al Casal de Cultura de Mira-sol per explicar l'objectiu de la campanya. L'estand comptarà amb un marcador amb els resultats de la recollida selectiva al districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.