La Plataforma de Torre Negra fa balanç, 10 anys després de la marxa unitària


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per a la protecció de Torre Negra organitza aquest dimecres una assemblea per fer balanç de la feina feta per l'entitat, en el desè aniversari de la marxa unitària contra l'agressió al Pi de'n Xandri. L'acte, que tindrà lloc al Club Muntanyenc, està obert a tota la ciutadania.

Divendres farà deu anys que la marxa unitària per la defensa de la Torre Negre va fer sortir al carrer 3.000 santcugatencs en resposta a l'agressió que setmanes abans havia patit el Pi d'en Xandri. La Plataforma Cívica no ha deixat de treballar durant aquesta dècada per aconseguir la preservació de la zona i, segons els seus responsables, ha assolit la majoria d'objectius que s'havia proposat.

Escoltem el portaveu de la plataforma, Kristian Herbolzeimer.

Kristian Herbolzeimer

La plataforma cívica tenia dos objectius: que el sòl no fos urbanitzable, que ja s'ha aconseguit, i que hi hagi un pla especial de protecció, que s'aconseguirà en els propers mesos.


Tot i així, com recorden des de la Plataforma, les agressions no s'han aturat i encara queden molts reptes i amenaces pendents. Per aquest motiu, l'entitat ha convocat una assamblea oberta a tothom per aquesta tarda, amb la finalitat de fer balanç de tot el que s'ha aconseguit i consensuar el que queda per fer.

Kristian Herbolzeimer

L'acte de diemcres ve a ser com una assamblea de la Plataforma Cívica però pot assistir-hi tothom.


La tertúlia d'aquest divendres del magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora se centrarà monogràficament en aquest tema, coincidint amb el desè aniversari de la marxa unitària per Torre Negra. L'espai, que reunirà els principals protagonistes del procés de preservació del sector, s'emetrà en directe de 9 a 10 del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.