El Vial Interpolar tindrà un nou tractament, compatible amb el Camí Verd del Vallès


  • Comparteix:

L'Ajuntament ampliarà les voreres del Vial Interpolar i construirà un carril-bici per fer compatible aquesta infraestructura amb el Camí Verd del Vallès. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la Interpolar, al seu pas per Sant Cugat, ja té les dimensions adequades i que no cal reduir-la.

La proposta de l'equip de govern passa per aprofitar l'espai de la mitgera en desús per guanyar metres per ampliar les voreres i fer un carril-bici. D'aquesta manera, s'habilitaria el traçat santcugatenc del Camí Verd del Vallès -que uniria el bosc de Ca n'Oriol, a Rubí, amb Bellaterra- sense reduir les dimensions del Vial Interpolar, que assumeix un flux important de trànsit que es dirigeix a les empreses de Can Sant Joan i les zones escolars.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Potser algú dirà que això no és un Camí Verd autèntic, però el Camí Verd s'ha d'adaptar a la zona, i el Vallès està congestionat pel trànsit.


Des de l'àrea de Medi Ambient asseguren que el tram de Camí Verd que va paral·lel al Vial Interpolar estarà integrat a l'entorn natural de la zona. Ho explica el tinent d'alcalde, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Hauria de ser un camí integrat a la zona natural, on hi ha la serra de Galliners, que s'ha de preservar.


A Sant Cugat, el Vial Interpolar està totalment executat. La via té un carril per sentit en les zones escolars i està desdoblat en la resta del traçat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.