Una nova plataforma fomenta l'ús de la bicicleta a la ciutat


  • Comparteix:

Fomentar l'ús de la bicicleta en la vida quotidiana dels santcugatencs és l'objectiu de la Plataforma per la Promoció de l'Ús de la Bicicleta a Sant Cugat. La nova associació col·laborarà amb altres entitats de la comarca i pretén connectar Sant Cugat amb Rubí i Cerdanyola a través d'un carril bici.

L'objectiu de la Plataforma per la Promoció de l'Ús de la Bicicleta a Sant Cugat és aconseguir que cada dia siguin més els santcugatencs i santcugatenques que es desplacin en bicicleta pel municipi. La nova entitat veu amb molt bons ulls que en una jornada laborable normal es puguin veure més d'una cinquantena de bicicletes a l'estació dels Ferrocarrils de la nostra ciutat.

Tot i això, l'associació vol augmentar l'ús del mitjà més saludable i menys contaminant, i no només dins de la ciutat, sinó també fora. Un dels impulsors del projecte i membre del Grup Natura del Club Muntanyenc Sant Cugat, Christian Aimer, explica alguns dels ítems que intentaran assolir.

Christian Aimer

Aconseguir aparcaments coberts, impulsar el préstec de la bicicleta, la connexió de Sant Cugat amb Cerdanyola, amb la UAB, amb Rubí...


Durant l'acte de presentació de la plataforma, s'ha llegit el manifest de la nova entitat i s'han tractat alguns punts de col·laboració amb altres associacions de la zona com el Bicicleta Club de Catalunya, la Unió Ciclista Sant Cugat o la Plataforma Ciutadana pel Camí Verd del Vallès.

La Plataforma ja ha establert que es reunirà el primer dimarts de cada mes a la biblioteca del Club Muntanyenc Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.