L'associació el Mussol assegura que la riera de Vallvidrera està en bon estat


  • Comparteix:

L'associació el Mussol s'ha acostat un any més a la riera de Vallvidrera per analitzar l'estat de l'aigua. Amb l'ajut de voluntaris i un grup de nens han constatat que la riera està en bon estat però defensen que s'eviti qualsevol activitat humana perquè en perjudicaria la situació.

Des de l'associació han destacat el bon estat de l'aigua, una composició diuen, que és el resultat de la poca acció humana a l'entorn. Per aquest motiu el president del Mussol, Daniel Gambús, ha destacat la importància de no construir-hi a la zona.

Daniel Cambús

L'ajuntament durant anys ha estat intentant aprovar que aquí es fes una urbanització de cases de luxe, si es fes seguiríem mirant l'estat de l'aigua que empitjoraria.


De la seva banda els més petits han ajudat a fer les proves a l'aigua per comprobar per si mateixos l'estat de la riera. Els escoltem.

nens

Hem llençat un tap de suro per veure quan trigava en fer 5 metres/Hem mirat quins invertebrats hi havia/Hem mirat la duresa i l'acidesa.


Des de l'associació preveuen continuar fent estudis a la riera com una activitat lúdica i educativa. D'altra banda, estan a l'espera que es declari Collserola com a Parc Natural perquè això evitaria, diuen, qualsevol tipus de construcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.