Sant Cugat se suma al Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

L'aigua potable no arriba actualment a 1,4 bilions de ciutadans del món. Així ho han destacat els integrants de la taula rodona que ha tingut lloc a Sant Cugat per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Els ponents també han alertat que els continents més afectats per la manca d'aigua són l'Àfrica i l'Àsia.

Coincidint amb el Dia Munidal del Medi Ambient, la nostra ciutat també s'ha sumat a la celebració amb l'acte de presentació del documental 'El somni de l'Aigua', d'Albert Solé.

El mateix director explica la gravació.

Albert Solé

Vaig definir les víctimes dels problemes de l'aigua i vam buscar cinc punts del món amb diferents situacions d'aigua.


Segons Solé, la traducció al català del documental és un pas perquè des de Catalunya s'arribi a treballar els problemes de l'aigua.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Medi Ambient en funcions, Eduard Pomar, ha dit que Sant Cugat ha de continuar treballant per millorar la situació.

Eduard Pomar

A Sant Cugat hi ha un consum més elevat d'aigua i s'està treballant per canviar-ho.


A l'acte, també hi ha assistit Carlos Fernández- Jauregui, responsable del Programa Mundial d'Avaluació dels Recursos Hídrics de les Nacions Unides, i Maria Pilar González, responsable d'Informació i Comunicació de la Tribuna de l'Aigua, Expo Saragossa 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.