L'associació Camí Verd del Vallès s'oposa a l'ampliació del vial interpolar


  • Comparteix:

La Generalitat ha tret a concurs l'estudi informatiu del Camí Verd del Vallès conjuntament amb l'estudi del vial interpolar, entre la rotonda Xavier Cugat, davant TVE, i Sabadell, al costat de l'aeroport. A causa d'aquesta situació, l'associació Camí Verd del Vallès ha expressat la seva preocupació perquè consideren que és incompatible l'ampliació del vial interpolar amb el camí verd.

Davant la rotonda de Xavier Cugat, al polígon de Can Sant Joan, l'associació del Camí Verd del Vallès ha rebutjat la licitació pública que ha fet la Generalitat de l'estudi informatiu del camí verd i el vial interpolar.

Segons l'entitat, el projecte d'ampliar el vial interpolar amb quatre carrils i convertir-lo en una autovia amb una velocitat per vehicles de fins a 80 quilòmetres per hora és incompatible amb el concepte de via verda.

El president de l'associació Camí Verd del Vallès, Ramon Andreu, fa aquesta petició als ajuntaments implicats en la iniciativa.

Ramon Andreu

Demanem a Lluís Recoder que converteix aquesta via urbana en un carrer local.


Andreu ha explicat que la proposta què fan, passa per reduir les dimensions d'aquesta via i consolidar un parc verd per passejar, anar en bicicleta o desplaçar-se a les escoles i centres de treball de la zona.

Ramon Andreu

Vam demanar solucions per la incompatibilitat que veiem en l'ampliació de l'autovia amb el camí verd.


Els promotors de la iniciativa consideren que el camí verd promou la mobilitat sostenible, ofereix oportunitats i contribueix a l'educació ambiental.

L'associació Camí Verd del Vallès han avançat que el setembre tenen pendent una reunió amb els Ajuntaments de Sant Cugat i de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.