Més de 3.000 alumnes de la ciutat tindran enguany l'agenda escolar europea del Medi Ambient


  • Comparteix:

Els alumnes de 5è, 6è de primària i també de secundària de la nostra ciutat han rebut un any més les agendes escolars europees del medi ambient. Aquesta iniciativa arriba des de l'Ajuntament per acostar els articles de l'Agenda 21. Enguany s'han repartit pocs més de 3.000 agendes a 11 centres públics i privats.

Des de fa quatre anys l'Ajuntament de la nostra ciutat i la Diputació de Barcelona reperteix a les escoles interessades les agendes escolars europees del medi ambient i el desenvolupament. Enguany aquesta eina vol ensenyar als alumnes de 5è i 6è de primària i també els d'E.S.O, a conviure amb el desenvolupament sostenible, la capa d'ozó, el consum, l'alimentació, els residus i la petja ecològica.

El director de l'àrea de medi ambient de l'ajuntament, Sergi Cantó, explica la finalitat d'aquestes agendes.

Sergi Cantó

La idea és que els alumnes aprenguin setmana a setmana temes de medi ambient i comprenguin cada vegada millor el nostre entorn natural.


Cantó destaca l'èxit d'aquesta iniciativa.

Sergi Cantó

Les agendes van acompanyades de guies pels professors, perquè conplementin el que expliquen les agendes. L'any passat es ban repartir 3.577 agendes i 317 guies.


A la nostra ciutat han estat 9 escoles, entre centres públics i privats, les que han demanat l'agenda, això ha suposat un total de 3.125 agendes. D'aquest total, 240 s'han entregat al Servei d'Ocupació Municipal (SOM) i 75 a la FANJACC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.