Les obres al Torrent dels Alous preparen la carretera de Rubí per a futurs canvis


  • Comparteix:

La carretera de Rubí comença a canviar de fesomia amb les obres a tocar del Torrent dels Alous. Aquests treballs, que inclouen allargar el pas soterrat de la via, serviran com a preparació de la futura remodelació de la zona.

Després de rehabilitar el camí i el torrent dels Alous a les dues bandes de la carretera que va de Rubí a Sant Cugat, l'Incasol ha començat l'obra de construcció d'un calaix de formigó de 30 metres sota aquesta via. Els treballs han de permetre canalitzar el torrent i crear un pas de vianants que comuniqui el camí dels Alous, un passeig de 2,5 quilòmetres.

Aquestes obres també són prèvies a altres treballs per millorar la zona en un futur. Properament, s'ampliarà a dos carrils la carretera de Rubí i s'hi inclourà un passeig i carrils bicis.

A més, també permetran preparar l'espai per a les futures connexions entre el Vial Interpolar i la carretera. Les remodelacions tenen en compte la propera urbanització a Can Sant Joan, a Rubí, i l'arribada d'Ikea.

Joan Jordani és director d'àmbit de Territori de l'Ajuntament.

Joan Jordani

Les obres són prepartòries per a altres treballs. És una petita intervenció per tenir en compte els canvis a Can Sant Joan i l'arribada d'Ikea.


L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament considera positiva aquesta obra reivindicada des de fa temps pels dos ajuntaments. Amb tot, el consistori ha obligat l'Incasol a seguir unes directrius mediambientals per evitar noves fragmentacions al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.