Recoder, únic alcalde català que assistirà a la trobada del Projecte Canvi Climàtic a Sevilla


  • Comparteix:

L'alcalde viatjarà aquest cap de setmana a Sevilla per participar a la primera trobada organitzada pel Projecte Canvi Climàtic a àmbit estatal. A la trobada, hi assistirà el recent premi Nobel de la Pau, Al Gore, que ha seleccionat 200 personalitats per participar a la iniciativa.

L'objectiu de la trobada és tractar la situació del canvi climàtic amb els principals representants de l'estat, polítics i socials.

El premi Nobel de la Pau ha remarcat la importància de no divulgar els continguts tractats a les xerrades, per lucrar-se. Només es podran tractar amb el fi pels quals han estat creats.

Entre les personalitats convidades, hi ha personatges tan variats com la periodista Ana Rosa Quintana, la dissenyadora Agata Ruiz de la Prada i la consellera andalusa de Medi Ambient Fuensanta Coves. Recoder ha estat l'únic alcalde català convidat a la trobada.

A la cita tindran lloc xerrades, taules rodones i la projecció de la pel·lícula produïda per Al Gore, 'Una veritat incòmoda'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.