La promotora que va infringir el decret contra la sequera podria lliurar-se de la sanció econòmica


Temes relacionats

Primer expedient sancionador a Sant Cugat contra el malbaratament d'aigua (31/mar/08)


  • Comparteix:

La promotora que va omplir d'aigua una piscina d'una nova promoció d'habitatge de Sant Cugat podria lliurar-se de la sanció de l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient. Segons l'ens metropolità, el fet que les sancions del decret contra la sequera no estiguessin vigents en el moment de la infracció exclou la possibilitat de multar l'empresa. Malgrat tot, l'Ajuntament elevarà l'expedient a l'entitat i a l'Agència Catalana de l'Aigua perquè tinguin constància del cas.

El nivell 2 d'excepcionalitat del decret contra la sequera, que prohibeix omplir piscines d'aigua, va entrar en vigència a principis de febrer. En canvi, les sancions corresponents a aquestes infraccions s'han publicat aquest dilluns. Per aquest motiu, l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient podria quedar-se sense la possibilitat de sancionar l'empresa.

Tot i això, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha remarcat que faran arribar l'expedient a l'Entitat Metropolitana de Medi Ambient perquè decideixi si cal sancionar l'empresa.

Marta Subirà

A l'Ajuntament li pertoca instruir l'expedient. Ara l'entitat haurà de decidir si s'ha de sancionar l'empresa.


L'Ajuntament ha donat a conèixer la instrucció de l'expedient a l'empresa denunciada i preveu reunir-se amb les parts implicades aquesta setmana.

El consistori no ha donat a conèixer el nom de l'empresa ni la mida de la piscina que es va omplir d'aigua. En canvi, sí que ha especificat que l'espai es va omplir amb quatre aixetes de reg i que la Policia Municipal no va trobar cap responsable de la construcció quan s'hi va personar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.