Les reserves del sistema Ter-Llobregat es troben al 25% de la seva capacitat


  • Comparteix:

Les reserves d'aigua del sistema Ter-Llobregat, que subministra Sant Cugat, han augmentat fins el 25% de la seva capacitat. Segons el departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, aquest increment ha estat possible gràcies a les pluges de l'abril i el desglaçament, tot i que el Govern manté el nivell 2 d'excepcionalitat.

Les conques Ter-Llobregat han incrementat les seves reserves en 22 hm3. Tot i que es manté el nivell 2 d'excepcionalitat, aquesta situació fa que els embassaments del Llobregat siguin superios al llindar de sortida de l'excepcionalitat 1, però el valor del llindar conjunt de sortida del sistema Ter-Llobregat encara no s'ha superat. Per això, els municipis d'aquesta àrea, com és el cas de Sant Cugat, mantenen el nivell d'excepcionalitat 2 i per tant les mesures d'estalvi d'aigua decretades pel Govern.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.