Tallers de cuina i un cinèforum serviran per celebrar avui el Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

La terra, amenaçada pel canvi climàtic

La terra, amenaçada pel canvi climàtic

'Cap a una economia baixa en carboni: la lluita contra el canvi climàtic' és el lema del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra aquest dissabte a la nostra ciutat amb diferents activitats. Tallers, un contacontes i un cinefòrum a l'entorn del documental 'Una verdad incómoda' d'Al Gore són alguns dels actes programats per conscienciar els santcugatencs sobre el canvi climàtic.

Tot i que el Dia Mundial del Medi Ambient va ser dijous, Sant Cugat ha decidit traslladar la celebració en una doble jornada que començarà aquest dissabte amb el lema 'Cap a una economia baixa en carboni: la lluita contra el canvi climàtic'.

La primera jornada començarà amb una sessió de contes per als més petits a la plaça de l'Om a les 12 del migdia. A continuació hi haurà un taller de cuina solar a la plaça d'Octavià i al vespre un cinefòrum sobre el conegut documental d'Al Gore que analitza el futur del planeta sota l'amenaça del canvi climàtic. Tot seguit hi haurà un comentari de Miquel Munyí, autor d'una guia crítica per veure el documental, seguit d'un debat.

Amb aquests actes, però, no s'acabaran les celebracions, ja que l'Ajuntament organitzarà d'aquí dues setmanes una jornada dedicada a l'ús de l'aigua, tal com explica el tècnic de Medi Ambient Sergi Cantó.

Sergi Cantó

El 19 de juny hi haurà una jornada dedicada a la xerojardineria.


A més, fins al 29 de juny els santcugatencs també poden visitar l'exposició 'Instants de Natura', organitzada per l'Adenc, basada en l'entorn natural dels Països Catalans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.