Sant Cugat s'apropa a 'L'eficiència de l'aigua al jardí'


  • Comparteix:

Marta Subirà, a l'esquerra, durant la presentació de la jornada

Marta Subirà, a l'esquerra, durant la presentació de la jornada

Sant Cugat celebra aquest dijous la primera jornada 'L'eficiència de l'aigua al jardí'. Durant tot el dia els santcugatencs podran conèixer de la mà d'experts com estalviar aigua amb la jardineria adaptada al medi, coneguda com a xerojardineria.

Al llarg del matí serà el torn dels professionals del sector que des de dos quarts de deu del matí fins a tres quarts de dues del migdia podran participar en diverses conferències. A la tarda, des de dos quarts de vuit fins a les nou, serà el torn de tots aquells santcugatencs que vulguin conèixer noves tècniques per als seus jardins.

La jornada vol mostrar les darreres novetats per estalviar aigua als jardins per mantenir el model de ciutat verda, tal com ha destacat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

La tipologia de ciutat verda que volem mantenir és important però entenem que ens hem d'anar adaptant a totes les novetats per reduir el consum d'aigua.


Tots els actes es faran a la Casa de Cultura i els Jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.