Sant Cugat redueix un 4% el consum d'aigua el darrer any


  • Comparteix:

Sant Cugat ha reduït el consum d'aigua respecte l'any anterior, però continua al capdavant del rànquing de ciutats que més en consumeixen de l'àrea de Barcelona. Segons dades de l'Àrea Metropolitana de Barcelona la nostra ciutat ha rebaixat un 4% el consum hídric. Begues, al Baix Llobregat, continua encapçalant aquesta classificació.

Les dades de consum hidrològic del 2007 mantenen Sant Cugat com a segona ciutat on més es consumeix, tot i que en el darrer any el consum ha passat de 180 litres per persona i dia al 2006 a consumir 173 litres.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, considera que cal trobar solucions per estalviar aigua i mantenir un 'Sant Cugat verd'.

Marta Subirà

Hem de mantenir la ciutat verda però buscant solucions per continuar estalviant aigua.


D'altra banda, Castellbisbal és la ciutat que més aigua ha estalviat durant el 2007. En total, la població vallesana ha reduït el seu consum en un 7'33%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.