El Consell Comarcal regularà els usos dels camins forestals de la comarca


  • Comparteix:

Els Ajuntaments de la comarca estan elaborant un Pla d'Ordenació de Camins forestals per unificar criteris d'accés i usos. Al juny hi van haver els primers contactes entre regidors i tècnics de Medi Ambient de cada consistori, i la previsió és que a finals d'any ja hi haurà un document de bases. El pla compta amb un finançament de 25.000 euros.

Definir l'accés, els usos i les mesures de conservació dels camins forestals de la comarca és l'objectiu d'aquest pla finançat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal. L'empresa de serveis ambientals Lavola s'ocuparà de fer una diagnosi de l'estat dels camins i fer la primera proposta d'ordenació.

El president de la comissió informativa de Territori i Planificació del Consell Comarcal, el santcugatenc Ferran Villaseñor, comenta alguns dels objectius del pla.

Ferran Villaseñor

Els camins tenen diferents usos: ordenar-los dins un pla possiblita accedir a subvencions.


La iniciativa va néixer arran d'un inventari de camins de la comarca també impulsat pel Consell fa tres anys.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Crec, que l'ojectiu delabora un plan de Camins, per poder accedir amb mesuras de conservació forestal es positiu, sempre que les persones, comprenguin, que s'ha de deixar sempre net. I tenir molta cura amb al incendis. Es tractar de poguer gaudir de la nostra natura, que tenim aprop nostra.

Aman de la natura. Enviat el 7/set/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.