Prova pilot d'un sistema públic de biciletes durant la Setmana de la Mobilitat


  • Comparteix:

Sant Cugat disposarà d'un sistema de lloguer de bicicletes públic durant la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que tindrà lloc del 22 al 26 de setembre. A més, l'Oficina Sant Cugat Sostenible oferirà vals de descompte per comprar cadenats segurs als establiments dedicats a la bicicleta de la ciutat. La campanya també incidirà en l'ús del transport públic i del servei de lloguer compartit de cotxes.

Per utilitzar el servei de bicicletes caldrà obtenir el carnet d'usuari a l'Ajuntament, i això es podrà fer a partir de dimarts de la setmana vinent. L'ús de les bicicletes, que serà gratuït, tindrà una durada d'una hora i es podrà fer des de sis punts de la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, explica que es tracta d'una prova per a la futura aplicació definitiva d'aquest servei.

Marta Subirà

Evaluarem la demanada que hi ha a la ciutat d'aquets servei.


La Setmana de la Mobilitat incidirà també en el transport públic. El transport interurbà serà totalment gratuït el cap de setmana del 27 i 28 de setembre. Un altre servei que es potenciarà serà el carsharing, que a Sant Cugat ha ampliat l'oferta amb dos cotxes més al pàrking de la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.