Sant Cugat se suma avui a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura


  • Comparteix:

L'objectiu és potenciar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport

L'objectiu és potenciar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport

Sant Cugat se suma des d'aquest dissabte a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Els actes s'allargaran durant una setmana i se centren en l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport. D'aquesta manera, l'Ajuntament posarà a diposició dels santcugatencs un sistema de lloguer de bicicletes d'ús públic durant aquests dies. La campanya també té l'objectiu d'incidir en l'ús del transport públic i del servei de lloguer compartit de cotxes.

Per utilitzar el servei de bicicletes caldrà obtenir el carnet d'usuari a l'Ajuntament. L'ús de les bicicletes, que serà gratuït, tindrà una durada d'una hora i es podrà fer des de sis punts de la ciutat. A més, l'Oficina Sant Cugat Sostenible oferirà vals de descompte per comprar cadenats segurs als establiments dedicats a la bicicleta de la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, explica que es tracta d'una prova per a la futura aplicació definitiva d'aquest servei a la nostra ciutat.

Marta Subirà

Evaluarem la demanada que hi ha a la ciutat d'aquets servei.


La Setmana de la Mobilitat incidirà també en el transport públic. El transport interurbà serà totalment gratuït el cap de setmana vinent. Un altre servei que es potenciarà serà el carsharing, que a Sant Cugat ha ampliat l'oferta amb dos cotxes més al pàrquing de la plaça de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.