La recollida de residus orgànics augmenta un 50% en un any a la ciutat


  • Comparteix:

La recollida orgànica a la ciutat ha augmentat un 50% en el primer semestre d'aquest any respecte el de l'any passat, mentre que la recollida de paper ho ha fet en un 10%, la de vidre un 18% i la d'envasos un 34%. A més, els usuaris del Punt Verd del centre s'han doblat durant els vuit primers mesos de l'any. Ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, tot i que ha advertit que encara queda feina per fer en matèria de recollida selectiva.

Cristina Paraira assegura que cada vegada es recicla més a Sant Cugat, encara que el sistema de recollida selectiva no estigui implantat a tot el municipi. Les dades comparatives entre el primer semestre del 2007 i el del 2008 mostren com la recollida ha augmentat en tots els residus, tal com explica la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans.

Cristina Paraira

De recollida orgànica hem augmentat un 50% respecte el primer semestre del 2007, de paper un 10%, de vidre un 18 % i en envasos un 34%.




La recollida orgànica ja suma 584 tones, mentre que la de paper és de gairebé 85 tones, la de vidre de 102 i la d'envasos de 72 tones.

Els usuaris del Punt Verd del centre també s'han doblat entre el gener i l'agost d'aquest any i han passat de 2.000 a 4.000.

Tot i això, Paraira explica que encara hi ha punts conflictius a la ciutat.

Cristina Paraira

És cert que els contenidors a vegades estan obstruits en algun punt conflictiu.




Les minideixalleries que hi ha repartides per la ciutat ja han recollit gairebé 2.500 quilos de piles i bateries des que es van implantar al febrer de 2007.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A la Guinardera, tot i que cada vegada hi vivim mes gent, els contenidors de recollida selectiva encara estan tancats i no es poden fer servir... i hem de posar-ho tot a l'únic contenidor (dels de tota la vida) que tenim.

Usuari. Enviat el 9/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.