El Club de Golf Sant Cugat afirma que els seus pous són legals


Temes relacionats

Grups ecologistes i polítics denuncien irregularitats en el reg del Club de Golf ( 9/oct/08)

L'ACA obre un expedient sancionador al Club de Golf Sant Cugat ( 9/oct/08)

L'equip de govern respon a l'Adenc que la depuradora de la Costa del Golf està en tràmits per ser regularitzada ( 9/oct/08)


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat defensa el seu sistema de reg després que grups ecologistes i partits polítics acusessin el club de regar els seus camps de manera irregular. En declaracions a Cugat.cat, el president del club, Francesc Cailà, afirma que des que van començar a tramitar, l'any 2002, la legalització dels seus pous, l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) els ha cobrat cada any el cànon de l'aigua, per la qual cosa ell entén que els pous són legals.

Francesc Cailà considera que si els pous fossin il·legals, l'ACA o bé no els hi cobraria impostos o bé clausuraria els pous.

Escoltem el president del Club de Golf Sant Cugat en declaracions a Cugat.cat.

Francesc Cailà

Nosaltres entenem que quan un govern et cobra uns impostos, això et dóna uns drets. El fet que s'hagi rebut o no un paper és secundari.


Francesc Cailà ha explicat que el club rega els seus camps a partir dels pous propis i de l'aigua de la xarxa pública. Només es recorre al reg de xarxa com a reforç de l’aigua de pou si és que imprescindible.

Mentre estava en vigència el decret de la sequera, que va coincidir amb el període en què els pous són secs, el club va comprar aigua de particulars, concretament d'un veí de Valldoreix.



  • Comparteix:

COMENTARIS

menteixen

Zímon. Enviat el 14/oct/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.