Més de 20 famílies afectades per la ventada usen el servei jurídic de l'Ajuntament


  • Comparteix:

23 famílies de Valldoreix han fet ús aquest dimecres del servei d'assessorament jurídic per respondre els seus dubtes sobre com afrontar els danys de la ventada de finals de gener. Es tracta d'un servei de l'Ajuntament per orientar els valldoreixencs a tramitar les reclamacions a les companyies d'assegurances.

Moltes de les queixes de les famílies se centraven en Fecsa-Endesa. Segons els afectats, la companyia elèctrica no va oferir un bon servei i, a més, va permetre pujades de tensió que van espatllar electrodomèstics.

Ho ha explicat l'advocada Elena López, membre del servei d'assessorament.

Elena López

La majoria són reclamacions a Endesa per una pujada de tensió i a les asseguradores que no volen fer-se càrrec dels danys ocasionats per la caiguda d'arbres.






Un d'aquests casos ha estat el del veí Juan José Dallarés, que en dóna els detalls.

Juan José Dallarés

Busquem assessorament perquè hem tingut un problema amb un pi i volem saber si l'assegurança de la casa se n'ha de fer càrrec.






L'assessorament jurídic tornarà aquest divendres al pavelló de Valldoreix, on atendrà dubtes d'afectats de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. El mateix servei va ajudar 15 famílies de la Floresta aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.