Recurs de l'Ajuntament a la sentència del TSJC que anul·la la protecció de Torre Negra


Temes relacionats

Núñez recorrerà la suspensió de llicències urbanístiques a Torre Negra (27/feb/09)

La Plataforma per a la Defensa de la Torre Negra creu que la sentència no permet la construcció immediata de l'espai (25/feb/09)

Tots els partits: 'La sentència avala la protecció de Torre Negra' (25/feb/09)

Els propietaris de Torre Negra creuen que la sentència torna el litigi al punt de partida (24/feb/09)

El TSJC anul·la l'acord per protegir Torre Negra, però avala que sigui sòl no urbanitzable (23/feb/09)


  • Comparteix:

Torre Negra

Torre Negra

L'Ajuntament presentarà recurs al Suprem contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que declara nul·la la requalificació de Torre Negra en sòl no urbanitzable. El consistori considera que els valors ambientals del sector justifiquen la seva protecció especial.

El consistori argumenta que el sector té uns valors ecològics i ambientals que en justifiquen la seva protecció especial. En aquest sentit, l'Ajuntament remarca que l'espai fa frontera entre la ciutat i la serra de Collserola i que és una de les poques zones de Collserola en què conflueixen espais oberts i boscos

Segons el consistori, també es presenta el recurs perquè és un espai especialment ric en biodiversitat mediterrània, amb nombroses espècies de flora i fauna autòctona, i un dels punts de partida de la via verda Collserola-Sant Llorenç.

A més, l'Ajuntament considera que el fet que la Generalitat tingui intenció d'incloure el sector de Torre Negra en l'àmbit del futur Parc Natural de Collserola, avala el valor ecològic i ambiental d'aquest espai i la necessitat de preservar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.