L'Ajuntament promou la lluita contra el canvi climàtic a través de les noves tecnologies


  • Comparteix:

Presentació de la campanya

Presentació de la campanya

L'àrea de Medi Ambient i la de Comunicació del govern local col·laboren per difondre missatges sostenibles a través de les noves tecnologies. Emmarcada dins l'estratègia local contra el canvi climàtic, la campanya utilitza una web per emetre vídeos on diversos santcugatencs donen consells per fer el dia a dia més sostenible. A més, durant la Festa Major s'instal·laran càmeres al carrer perquè tothom pugui deixar un missatge.

Amb l'objectiu de fer de Sant Cugat 'l'ecociutat del coneixement de Catalunya', l'Ajuntament ha engegat una campanya destinada a posar èmfasi en les pràctiques sostenibles de la vida quotidiana.

D'una banda, la pàgina Santcugat.cat/santcugat2020 conté els, per ara, 14 vídeos on santcugatencs expliquen consells encaminats a reduir l'impacte ambiental de l'activitat humana. Al canal Sant Cugat del YouTube també estan disponibles aquests audiovisuals. La xarxa social Facebook és un altre mitjà d'actuació d'aquesta campanya. Els usuaris de la xarxa de la ciutat i voltants veuran com en els seus perfils apareix un enllaç als vídeos.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, explica el sentit de la campanya.

Marta Subirà

Aquesta acció lliga les noves tecnolgies, el Pla Local d'Innovació i la lluita contra el canvi climàtic. Volem que els ciutadans facin seus aquests consells.


L'altra branca de la campanya és la instal·lació durant la Festa Major de dues càmeres web als carrers de la ciutat. D'aquesta manera els ciutadans podran difondre els seus consells sobre sostenibilitat a la resta de santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.