Els autobusos públics seran gratuïts durant tota la Setmana de la Mobilitat Sostenible


Temes relacionats

Més de 700 santcugatencs s'interessen per la prova pilot de bicicleta pública (13/oct/08)

El 'Bicing' a Sant Cugat haurà d'esperar fins el 2009 (24/set/08)


  • Comparteix:

Marta Subirà durant la presentació dels actes

Marta Subirà durant la presentació dels actes

Un taller de reparació de bicicletes, una pedalada contra el canvi climàtic i transport públic gratuït seran els principals reclams de la Setmana de la Mobilitat Sostenible, que comença dimarts que ve i que s'allargarà durant vuit dies. Aquest any els santcugatencs podran utilitzar els autobusos sense pagar durant tota la setmana, i no només durant el cap de setmana.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible d'enguany s'allargarà del dia 22 al 29, i un any més gira al voltant de l'ús de la bicicleta. Per començar, durant tres dies hi haurà tallers de reparació de bicicletes, concretament la tarda de dijous i els matins de diumenge, tots tres a la plaça d'Octavià. Diumenge, tothom qui ho vulgui es podrà sumar a la pedalada contra el canvi climàtic que sortirà a les 10 del matí de la plaça de la Vila, i s'oferirà també la possibilitat de llogar una plaça d'aparcament soterrat per 30 euros a l'any.

Una de les novetats d'enguany és l'extensió dels dies en què els autobusos seran gratuïts. Enguany aquesta iniciativa s'allarga durant vuit dies, com explica la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Aquest any ampliem el nombre els dies. Els busos de les línies urbanes seran gratuïts, perquè els ciutadans els coneguin i s'animin a utilitzar-los.


A diferència de l'any passat, aquest no hi haurà servei públic de lloguer de bicicletes. De fet, l'equip de govern descarta per ara una de les reclamacions de la ciutadania, que és el sistema de Bicing. Subirà explica que de moment aquest sistema és massa car per al municipi.

Marta Subirà

Anem seguint els progressos que es fan als projectes mancomunats a l'Àrea Metropolitana. Quan la proposta sigui raonable, ens hi sumarem.




Un altre dels actes de la setmana serà una taula rodona sobre la mobilitat sostenible, que tindrà lloc el dilluns 28 al Club Muntanyenc a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.