Els autobusos urbans són gratuïts a partir d'avui amb l'inici de la Setmana de la Mobilitat Sostenible


  • Comparteix:

La gratuïtat s'allargarà durant vuit dies.

La gratuïtat s'allargarà durant vuit dies.

Els santcugatencs podran utilitzar els autobusos urbans de forma gratuïta a partir d'aquest dimarts, durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. La iniciativa, que s'allargarà vuit dies, es completarà amb altres activitats, com una pedalada contra el canvi climàtic i un taller de reparació de bicicletes.

Un any més, la Setmana de la Mobilitat Sostenible té com a eix principal l'ús de la bicicleta. Al llarg de tres dies hi haurà tallers de reparació de bicicletes a la plaça d'Octavià. Les cites seran dijous a la tarda i els matins de diumenge. La pedalada contra el canvi climàtic sortirà diumenge a les deu del matí de la plaça de la Vila. A més, s'oferirà la possibilitat de llogar una plaça d'aparcament soterrat per a bicicletes per 30 euros l'any. Entre les novetats d'enguany, destaca l'ampliació dels dies en què els autobusos seran gratuïts.

Ho explica la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

Aquest any ampliem el nombre els dies. Els busos de les línies urbanes seran gratuïts, perquè els ciutadans els coneguin i s'animin a utilitzar-los.


Un altre dels actes de la Setmana serà una taula rodona sobre la mobilitat sostenible, que tindrà lloc dilluns vinent al Club Muntanyenc a partir de dos quarts de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.