L'enfocament de Torre Negra del nou programa escolar municipal desperta les crítiques dels petits propietaris


Temes relacionats

L'Agenda 21 Escolar acosta aspectes de sostenibilitat com Torre Negra als centres docents ( 7/oct/09)


  • Comparteix:

Pere Feliu, en una imatge d'arxiu

Pere Feliu, en una imatge d'arxiu

L'Associació de Petits Propietaris de Torre Negra critica l'enfocament sobre la protecció de la zona que inclou el programa Agenda 21 Escolar que durà a terme l'Ajuntament als centres educatius. L'entitat creu que el consistori fa 'demagògia' intentant 'imprimir esperit' sobre la protecció de Torre Negra i que s'equivoca a l'hora d'ensenyar sobre una qüestió 'que no està resolta'.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha explicat aquest dimarts a Cugat.cat que dins el programa Agenda 21 Escolar cada centre farà l'enfocament sobre Torre Negra que cregui més oportú, però que es transmetrà la importància de preservar aquest espai natural. En les seves declaracions, Subirà també assegura que en aquest debat hi ha una posició majoritària a la ciutat.

L'Associació de Petits Propietaris de Torre Negra considera que una cosa és ensenyar sobre naturalesa i una altra tractar una qüestió 'no resolta'. Escoltem el president de l'entitat, Pere Feliu, en declaracions a Cugat.cat.

Pere Feliu

Una cosa és tractar la natura i l'entorn, però no poden concretar una cosa que no està resolta i que és fer demagògia pura.




L'entitat, a més, acusa el consistori de voler 'imprimir esperit', tal com diu Feliu.

Pere Feliu

El contingut complert del programa no el sabem però la filosofia de la idea recorda la 'formación del espíritu nacional'.






L'àrea de Medi Ambient ha llançat el nou model de programa, l'Agenda 21 Escolar, que arribarà als quatre instituts de secundària públics, els 11 CEIP de primària i a les escoles bressol municipals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla perfecte que a les escoles es promogui el concepte de protecció de Torre Negra. És un dels pocs espais verds (per no dir l'únic...) que encara tenim aprop de la urbanització, per anar a gaudir.

Enlil. Enviat el 7/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.