La responsable de la coordinació pedagògica del programa Agenda 21 remarca el caràcter sostenible del projecte


Temes relacionats

L'Agenda 21 Escolar acosta aspectes de sostenibilitat com Torre Negra als centres docents ( 7/oct/09)

L'enfocament de Torre Negra del nou programa escolar municipal desperta les crítiques dels petits propietaris ( 7/oct/09)


  • Comparteix:

El programa Agenda 21 Escolar tractarà temes com Torre Negra i l'agroecologia

El programa Agenda 21 Escolar tractarà temes com Torre Negra i l'agroecologia

La responsable de la coordinació pedagògica del programa Agenda 21 Escolar, Mariona Espinet, remarca el caràcter sostenible del projecte educatiu. Després que l'Associació de Petits Propietaris de Torre Negra hagi qualificat l'Agenda 21 de 'demagògia pura', Espinet ha dit que el programa planteja aquest àmbit natural com un espai més en el pla i que l'objectiu de l'Agenda 21 és ensenyar a respectar l'entorn des de punts de vista molt amplis.

Espinet ha subratllat la sostenibilitat del programa i diu que aquest es basa en educar els nens en el respecte per l'entorn i la responsabilitat.

Espinet, que és professora titular del departament de Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals de la UAB, diu que Torre Negra es percep com un espai més al programa, per fer-hi passejades i conèixer l'entorn. Són declaracions a Cugat.cat.

Mariona Espinet

El tema de Torre Negra es tracta com un espai més on hi havia la possibilitat de crear un hort comunitari. Les nostres visions són les més àmplies possibles.



A més, la responsable de la coordinació pedagògica del programa també ha fet èmfasi en la temàtica escollida enguany, l'agroecologia, i les millores que pot aportar al municipi, com la creació d'horts. El programa Agenda 21 Escolar inclou un projecte comú entre tots els alumnes sobre mobilitat sostenible amb l'objectiu de reduir les emissions de CO2 al planeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.