Una marxa amb vehicles elèctrics per lluitar contra el canvi climàtic passa per Sant Cugat


  • Comparteix:

La marxa estarà composta d'una desena de vehicles elèctrics

La marxa estarà composta d'una desena de vehicles elèctrics

Sant Cugat forma part de la ruta d'una marxa amb vehicles elèctrics per lluitar contra el canvi climàtic. La iniciativa, que sortirà el proper 24 d'octubre a les deu del matí de Sabadell, està organitzada per Ecoludic Terrassa-Sabadell i reunirà deu vehicles elèctrics d'emissió zero. Durant la marxa, cada consistori que forma part de la ruta signarà un protocol d'actuació que respecti el medi ambient.

La marxa té l'objectiu de recórrer 350 quilòmetres amb vehicles que no emetin CO2. El motiu d'aquesta xifra és que, segons estudis científics, cal reduir la quantitat de diòxid de carboni emès a l'atmosfera fins a 350 parts per milió per sortir de la zona de perill.

Amb aquesta campanya, Ecoludic pretén sensibilitzar els líders polítics sobre la problemàtica del canvi climàtic perquè actuïn de manera conjunta i busquin solucions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.