L'Ajuntament acull una exposició europea que parla del canvi climàtic i els seus efectes


  • Comparteix:

L'Ajuntament tindrà representació a la Cimera de Copenhaguen.

L'Ajuntament tindrà representació a la Cimera de Copenhaguen.

L'Ajuntament acull fins al 26 de novembre una exposició produïda per la Comissió Europea sobre el canvi climàtic i els seus efectes. La mostra està emmarcada en la cimera que es farà a Copenhaguen i en la qual hi haurà representació santcugatenca.

L'exposició, que porta per títol 'La UE, capdavantera en la lluita contra el canvi climàtic', s'exhibeix alhora a diferents ciutats europees amb motiu de la celebració de la cimera sobre el canvi climàtic que se celebrarà a Copenhaguen. La mostra compta amb 17 plafons que expliquen les diferents polítiques i compromisos que adopta la UE en el canvi climàtic, què pot fer un ciutadà per reduir les seves emissions de CO2 i què pot passar si no s'hi posa remei, per exemple.

Ho ha dit la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, en declaracions a Cugat.cat.

Marta Subirà

L'exposició pretén respondre moltes qüestions que té la societat actual en relació amb el canvi climàtic.


La tinenta d'alcalde també ha destacat que una representació santcugatenca assistirà a la cimera de la capital danesa, ja que els Ajuntaments són 'els destinataris final d'aplicació de les polítiques i mesures que s'estableixen a nivell europeu'.

Marta Subirà

Estarem presents a Copenhaguen per fer sentir la nostra veu i aportar el nostre gra de sorra per lluitar contra el canvi climàtic.


Subirà també ha explicat que s'estan desenvolupant diferents projectes i accions en relació amb el canvi climàtic a nivell local, mitjançant l'estratègia local contra el canvi climàtic que impulsa el consistori. Aquest pla té l'objectiu que el 2020 s'hagi aconseguit reduir un 20% les emissions contaminants i que un 20% de les energies utilitzades siguin renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.