Sant Cugat participa en la primera conferència anual del Pacte d'Alcaldes contra el Canvi Climàtic


Temes relacionats

Sant Cugat unifica la lluita contra el canvi climàtic en un pla amb 48 mesures (22/jul/09)

L'Ajuntament promou la lluita contra el canvi climàtic a través de les noves tecnologies (12/jun/09)


  • Comparteix:

Imatge aèria d'Hamburg

Imatge aèria d'Hamburg

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, assisteix en representació de l'alcalde a la primera conferència anual del Pacte d'Alcaldes contra el Canvi Climàtic, trobada que té lloc aquesta setmana a Hamburg. La trobada d'aquesta setmana ha de servir per destacar la importància de les ciutats i dels governs locals en la lluita contra el canvi climàtic davant la cimera de Copenhaguen, que tindrà lloc al desembre.

El Pacte d'Alcaldes, promogut per la Comissió Europea, té per objectiu complir la recomanació de la Unió Europea de reduir, com a mínim, un 20% les emissions de CO2 a l'atmosfera fins al 2020. Aquesta xifra equival a reforestar cada any una superfície de l'extensió d'Hongria o bé treure del carrer mes de 35 milions de cotxes. L'estalvi econòmic que implicaria s'estima en uns 8 bilions d'euros anuals

Sant Cugat va aprovar al setembre el Pla local d'Acció contra el Canvi Climàtic que ha de permetre a la ciutat reduir les seves emissions de CO2 en un 20% per l'any 2020 i disposar, com a mínim, d'un 20% de l'energia provinent de fonts renovables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.