Medi Ambient diu que no es podrà edificar ni a Torre Negra ni a Can Busquets amb la declaració de parc natural


Temes relacionats

La declaració de Collserola com a parc natural surt a informació pública ( 2/des/09)


  • Comparteix:

Masia de Torre Negra

Masia de Torre Negra

La directora de Medi Natural de la conselleria de Medi Ambient, Núria Buenaventura, insta els propietaris de Torre Negra i Can Busquets a treure's del cap la idea de construir en aquests espais, un cop Collserola sigui declarada parc natural. Segons Buenaventura, la inclusió de Torre Negra i de Can Busquets en el futur àmbit del parc garanteix 'la protecció íntegra del 100% de les zones'.

La directora de Medi Natural de la conselleria de Medi Ambient assegura que les delimitacions del futur parc natural asseguren la protecció dels dos espais. Ho ha dit en declaracions a Cugat.cat.

Núria Buenaventura

La protecció està garantida al 100%. Ni a Can Busquets ni a Torre Negra hi haurà edificacions.


Buenaventura contempla que els propietaris dels espais presentin al·legacions al projecte, en un termini que s'allargarà 45 dies. Les declaracions de Buenventura arriben després que la Generalitat ha tret aquest dimecres a informació pública el projecte per declarar Collserola parc natural. Sant Cugat incorpora 250 hectàrees més al parc, entre elles els àmbits de Torre Negra i Can Busquets. La Font Groga i la Rierada-Can Balasc es consideren reserves naturals parcials. Ara s'obre el període d'al·legacions i el govern preveu aprovar el decret durant el primer semestre de l'any vinent. D'aquesta manera, la nostra ciutat passa a tenir 2.100 hectàrees a l'interior de la zona de protecció del parc natural.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.