Un taller explica com embolicar els regals de Nadal amb paper de diari


  • Comparteix:

La plaça dels Quatre Cantons acollirà el taller

La plaça dels Quatre Cantons acollirà el taller

La plaça dels Quatre Cantons acollirà, entre dissabte i dimecres, el taller que organitza l'Ajuntament per embolicar els regals de Nadal amb paper de diari. L'activitat s'emmarca en la campanya 'Nadal Sostenible' que ha llançat el consistori per promoure els bons hàbits mediambientals.

L'estand que es muntarà als Quatre Cantons té l'objectiu de donar una segona vida als papers de diaris per embolicar de manera original, diferent i atractiva els regals que es faran per aquestes dates, i evitar així l'ús de papers nous i plastificats.

Aquesta activitat està dins la campanya 'Nadal Sostenible' que ha organitzat l'Ajuntament, amb la qual vol promoure la preservació del Medi Ambient en aquestes dates. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà.

Marta Subirà

En aquestes dates es generen molts residus. És important conscienciar a la ciutadania de la importància de la sostenibilitat.



La iniciativa s'articula en tres propostes més: un llistat de regals sostenibles que es poden trobar als comerços de la ciutat, l'exposició 'Idees amb afecte' i una recollida d'ampolles per reciclar-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.