Sant Cugat apaga el seu edifici més emblemàtic per donar suport a 'L'hora del planeta'


  • Comparteix:

El Monestir mentre apagaven els llums

El Monestir mentre apagaven els llums

Sant Cugat ha apagat durant una hora de forma simbòlica la il·luminació del Monestir i de la rotonda situada a la intersecció entre la ronda nord i l'avinguda de Francesc Macià. Gran part dels santcugatencs enquestats per Cugat.cat s'han sumat de manera individual a l'acció reivindicativa d'aquest dissabte i han vist amb bons ulls una iniciativa que, segons els entrevistats, és necessària per prendre consciència. D'aquesta manera, la ciutat s'ha sumat a la iniciativa 'L'hora del planeta', que ha volgut fer una apagada mundial per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de l'estalvi energètic i la lluita contra el canvi climàtic.

La ciutat s'ha sumat de nou a una acció que en l'edició anterior va comptar amb el suport d'uns 50 milions de ciutadans d'arreu del món. L'apagada, que s'ha fet simultàniament a diverses ciutats del planeta, vol incentivar la conscienciació en l'estalvi energètic.

Gran part dels santcugatencs entrevistats per Cugat.cat han contribuït de manera individual a aquesta acció.

Santcugatencs

Sí, ens hem sumat per contribuir a aquesta acció. / He apagat els llums durant una hora. / Nosaltres hem utilitzat espelmes.



Segons els santcugatencs enquestats, l'apagada ha servit per sensibilitzar la ciutadania i estalviar energia d'una manera simbòlica.


Santcugatencs

L'apagada és necessària per prendre consciència. / Estalviem energia. / És simbòlic. / Per contaminar menys.




L'Ajuntament ha inclòs aquesta mesura dins els actes de sensibilització del Pla Local de Lluita Contra el Canvi Climàtic.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.