El tram de Can Borrull de la riera de Vallvidrera està contaminat, segons l'associació El Mussol


Temes relacionats

L'associació El Mussol troba escuma a la riera de Vallvidrera ( 8/oct/09)


  • Comparteix:

El Mussol critica l'estat deteriorat de la riera a Can Borrull

El Mussol critica l'estat deteriorat de la riera a Can Borrull

L'associació El Mussol critica la situació actual de la riera de Vallvidrera i demana que es revisi l'estat del tram que passa per Can Borrull. Segons l'entitat, la depuradora de la zona és 'simbòlica' i no és eficaç perquè un tram més avall hi ha una urbanització que aboca restes fecals a l'aigua. El Mussol ja va trobar la tardor passada escuma a la riera en una anàlisi de l'aigua que plasma, segons l'entitat, el seu mal estat.

L'entitat ecologista El Mussol reconeix la fiabilitat de la depuradora de la zona de Can Borrull, però denuncia que una urbanització situada 200 metres més avall no utilitza cap mecanisme per evitar la contaminació de les aigües. Ho explica el president de l'associació, Xavier Grau, en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Grau

Les aigües residuals van a una depuradora simbòlica, al cap de 200 metres es torna a embrutar l'aigua. És una qüestió que s'està parlant.


Les anàlisis que va fer El Mussol la tardor passada confirmen, segons l'entitat, la presència de restes d'escuma a l'aigua i l'estat deteriorat de la riera al seu pas per Can Borrull.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.