L'equip de govern denuncia que la Generalitat encara no ha fet efectiva la seva integració al Consorci de Collserola


Temes relacionats

La Generalitat entra avui al Consorci de Collserola, pas previ a la declaració de parc natural (16/mar/09)

Valoració positiva unànime dels grups polítics de l'entrada de la Generalitat al Consorci de Collserola (16/mar/09)

La Generalitat entrarà al Consorci de Collserola, pas previ per la declaració de parc natural (13/mar/09)


  • Comparteix:

L'anunci de la incorporació a l'ens es va fer fa més d'un any

L'anunci de la incorporació a l'ens es va fer fa més d'un any

L'equip de govern adverteix que la Generalitat encara no ha formalitzat la seva integració al Consorci del Parc de Collserola, un any després d'haver-ho anunciat. Ho ha dit a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, que també ha lamentat que la tramitació del decret per declarar Collserola parc natural vagi més lenta del que es preveia.

La Generalitat va anunciar la seva incorporació a l'òrgan que gestiona el Parc de Collserola el 16 de març del 2009, com a pas previ a l'aprovació del decret per declarar Collserola com a parc natural. Un any i dos mesos més tard, Subirà afirma que aquesta integració encara no ha passat de les paraules als fets i no ha anat acompanyada de la corresponent aportació econòmica.

Marta Subirà

La Generalitat va anunciar que s'integraria al Consorci però no ho ha fet. És incomprensible després de tants anuncis i rodes de premsa.


Subirà també ha lamentat el retard que arrossega el decret del govern per declarar Collserola parc natural i s'ha mostrat esperançada que l'aprovació arribi abans que s'acabi la legislatura, a la tardor.

Marta Subirà

L'aprovació del decret va més lenta del que se'ns havia dit. Confiem que la declaració de parc natural arribi abans del final de legislatura.


Aquesta setmana la Junta de Govern local ha aprovat el conveni marc entre l'Ajuntament i el Consorci del Parc de Collserola, que preveu una aportació de 80.000 euros de Sant Cugat al parc durant aquest any. D'aquesta quantitat, 60.000 euros es destinaran a inversions, com la continuació de les tasques de restauració de la riera de Vallvidrera, que es va iniciar fa dos anys, la recuperació de fonts i l'arranjament del pont de Can Borrell, que es va inaugurar per Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.