Valldoreix, preparat per afrontar el risc d'incendis


  • Comparteix:

Serra de Collserola

Serra de Collserola

Les tasques de neteja dels boscos de Valldoreix després de la nevada d'aquest hivern han servit per adequar la zona de cara a l'arribada de l'estiu i el risc d'incendis. Des de l'EMD s'alerta, però, d'alguns comportaments incívics com l'abocament de restes vegetals seques als vorals de la carretera de Valldvidrera. Un band informarà de les bones pràctiques a seguir en les revetlles estiuenques.

La zona urbanitzada i el perímetre del territori estan totalment nets de restes inflamables gràcies a l'actuació derivada de la nevada d'aquest hivern, segons ha explicat el president accidental de l'EMD, Joan Gaya, en una entrevista a Cugat.cat.

Joan Gaya

Les zones amb més risc estan totalment netes. Arran de la nevada es va netejar tota la zona perimetral boscosa.


Gaya també ha denunciat algunes actituds que augmenten el risc d'incendis. En aquest sentit denuncia que alguns veïns aboquen massa vegetal seca al marge d'un tram de la carretera de Vallvidrera. Gaya considera que són comportaments incomprensibles.

Joan Gaya

Aquests comportaments no s'entenen. Abocar massa forestal seca als vorals és molt perillós.







En relació a les revetlles d'aquest estiu l'EMD emetrà pròximament un band on es limitarà les zones on es podran llençar petards.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.