Un audiovisual recorda els problemes de sostenibilitat del planeta en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient


  • Comparteix:

Jordi Miralles i Marta Subirà han presentat el documental

Jordi Miralles i Marta Subirà han presentat el documental

La projecció de l'audiovisual 'The age of stupid' ha servit per recordar els problemes de sostenibilitat del planeta i donar a conèixer les possibles conseqüències mediambientals si la situació no canvia. El film ha posat sobre la taula qüestions com el canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i el malbaratament dels recursos naturals i ha animat els santcugatencs a actuar al respecte. L'acte, que ha tingut lloc aquest dissabte a la Casa de Cultura, s'emmarca dins els actes del Dia Mundial per al Medi Ambient.

El documental, que la Fundació Terra ha portat a la ciutat, reflexiona sobre la situació actual i proposa solucions per evitar l'empitjorament de l'estat mediambiental del planeta. El film aposta pels canvis individuals i insisteix en què cal una conscienciació col·lectiva per fer front als problemes de sostenibilitat que afecten el nostre entorn.

Un dels membres de la Fundació Terra, Jordi Miralles, ha explicat quines són les actuacions que fomenta l'entitat. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Miralles

Cal un canvi personal. Hem de relacionar-nos d'una forma diferent amb el planeta. Hem de cuidar el planeta per seguir alimentant-nos.


La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, ha definit les actuacions que fa l'Ajuntament per lluitar contra els problemes de sostenibilitat actuals.

Marta Subirà

Cada vegada la ciutadania és més conscient, però cal insistir perquè tots hi posem el nostre granet de sorra.



Subirà ha destacat el paper actiu dels santcugatencs cap a la defensa de la sostenibiliat del planeta, però ha insistit en seguir fent actes per conscienciar la població i que aquesta adopti un compromís al respecte.

Un debat entre els assistents a la projecció ha servit per plantejar possibles actuacions de la mà dels santcugatencs per aconseguir una millora de la situació del planeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.