El vial que creua el Parc d'Alba, entre Sant Cugat i Cerdanyola, s'obrirà al trànsit a finals d'any


  • Comparteix:

Vista aèria de la zona on s'ubica el sincrotró Alba, que forma part del projecte

Vista aèria de la zona on s'ubica el sincrotró Alba, que forma part del projecte

L'avinguda de la Ciència, la via que uneix la carretera de Cerdanyola a Sant Cugat amb el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i que creua el parc de l'Alba, es podria obrir a partir del novembre, segons explica 'El Punt'. Ara s'estan ultimant els tràmits de legalització de les línies elèctriques que hauran d'alimentar l'enllumenat públic i els semàfors. La finalització d'aquest vial coincideix amb l'inici dels treballs per a recuperar 16 hectàrees del corredor verd entre Collserola i Bellaterra, previs. Aquestes actuacions, que afecten una zona de Collserola que pertany al terme municipal de Sant Cugat, contemplen la construcció de zones de refugi i pas per a la fauna, com també recorreguts peatonals.

Amb els dos projectes el Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola vol convertir l'espai comprès entre Cerdanyola i Sant Cugat en una zona destinada a l'ús científic, tecnològic i empresarial. Fins aquest moment, ja s'ha completat l'execució de 5,5 quilòmetres de carrers i espais destinats al parc científic i tecnològic.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.