Subirà lamenta el retard i reclama que el parc natural s'aprovi abans d'acabar la legislatura


Temes relacionats

La Generalitat torna a ajornar el decret del parc natural de Collserola (11/oct/10)

L'alcalde demana un esforç a la Generalitat per tancar la protecció de Collserola (24/set/10)

La Generalitat anuncia que aprovarà el parc natural de Collserola el mes vinent (23/set/10)

Núñez i Navarro acusa Cugat.cat de fer 'pressió mediàtica' perquè Collserola sigui parc natural (17/set/10)


  • Comparteix:

La declaració de Collserola com a parc natural facilitaria la protecció de Torre Negra

La declaració de Collserola com a parc natural facilitaria la protecció de Torre Negra

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, lamenta que el govern hagi ajornat de nou l'aprovació del decret per declarar Collserola parc natural. Subirà assegura no entendre els motius d'aquesta decisió, tot i que espera que la declaració sigui una realitat abans d'acabar la legislatura per evitar haver de reiniciar un procés que ja arrossega cinc anys de gestions. La titular de Medi Ambient ha dit a Cugat.cat que prefereix pensar que el retard respon a motius polítics o electorals, i no a suposades pressions del grup Núñez i Navarro, amb interessos urbanístics a Torre Negra.

Subirà ha admès que la notícia no ha sorprès l'equip de govern, tot i que tot apuntava que la declaració es podia materialitzar aquest dilluns. La tinenta d'alcalde de Medi Ambient considera 'fora de lloc' un retard del govern que no entén perquè el projecte per convertir Collserola en parc natural està a punt.

Tot i així, la responsable local de Medi Ambient ha recordat la importància d'aprovar el decret abans d'acabar la legislatura.

Marta Subirà

L'esperança que això arribi a bon port la mantenim. Esperem que es pugui fer abans d'acabar la legislatura perquè sinó s'hauria de començar de nou tota la tramitació.


Subirà ha assegurat desconèixer els motius que han tornat a deixar fora de l'ordre del dia del govern l'aprovació de la declaració, tot i que ha dit que prefereix no pensar que les raons són les suposades pressions del grup Núñez i Navarro, amb interessos urbanístics a Torre Negra, sinó més aviat motius electoralistes.

Marta Subirà

Em nego a creure que el govern és sensible a aquestes pressions. Prefereixo pensar que són altres interessos més de tipus polític o electoral.



L'equip de govern espera amb la declaració de Collserola com a parc natural proporcioni un argument més per blindar Torre Negra de les pressions urbanístiques, ja que aquest espai s'incorporarà als límits del futur parc juntament amb la zona de Can Busquets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.