El PSC adverteix que la Ronda Sud que defensa el govern local és la més perjudicial per a l'entorn


Temes relacionats

ICV demana excloure la reserva de la Ronda Sud per donar suport a la requalificació de Torre Negra (29/oct/10)


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Salvador Gausa

El portaveu del PSC, Salvador Gausa

El PSC critica el traçat de la Ronda Sud que l'equip de govern porta aquest dimarts en un ple per aprovar inicialment la requalificació del sòl per preservar Torre Negra de l'edificació. Els socialistes adverteixen que el projecte pel qual aposta el govern local és el que més perjudica l'entorn i ha estat precedit per la manca de diàleg de l'alcalde, Lluís Recoder. El PSC anuncia que mostrarà el seu desacord en ple però no revela el sentit del seu vot si no es corregeix aquest traçat.

Segons el PSC, hi ha altres opcions de traçat de la Ronda Sud que 'tindrien més cura del paisatge' i millorarien el tancament de la ciutat. En paral·lel, el PSC adverteix que aquest traçat trenca el consens de tots els partits, excepte el PP, en el posicionament respecte la protecció de Torre Negra.

El portaveu socialista, Salvador Gausa, critica el paper de l'alcalde en aquest episodi.

Salvador Gausa

El consens ha permès fer moltes coses. En aquest traçat de la Ronda Sud, l'alcalde no ha estat a l'alçada del que tocava.



El PSC no és l'únic partit que ha expressat preocupació per aquest tema. En aquest sentit, ICV-EUiA ja ha anunciat que no donarà suport a l'aprovació inicial de la requalificació del sòl per preservar Torre Negra de l'edificació en el ple d'aquest dimarts. El motiu pel qual els ecosocialistes es decanten per aquesta opció és que el tràmit manté la reserva de sòl per a la construcció de la Ronda Sud.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.