Valldoreix aposta per la recollida d'oli domèstic usat


Temes relacionats

Nou servei de recollida d'oli usat, amb màquines a vuit punts del municipi (25/oct/11)


  • Comparteix:

A la ciutat hi ha un total de vuit punts de recollida d'oli usat.

A la ciutat hi ha un total de vuit punts de recollida d'oli usat.

Els valldoreixencs que vulguin reciclar l'oli domèstic usat hauran de fer-ho en un punt de recollida que s'ha instal·lat a la plaça de Pompeu Fabra, un dels vuits llocs que s'han habilitat a la ciutat. D'aquesta manera, els interessats podran reduir l'impacte ambiental que genera el mal ús d'aquest residu.

La recollida de l'oli domèstic usat es fa a través d'uns bidons d'un litre, anomenats BidoNet. Un cop plens, aquests bidons es porten a la màquina-contenidor situada a la plaça de Pompeu Fabra. Aquesta màquina recull el bidó ple d'oli usat i en dispensa un altre de buit i net perquè els veïns puguin continuar amb el procés de reciclatge.

Els ciutadans que vulguin disposar d'un bidó per fer ús del servei hauran de recollir-lo als tres Punts Verds municipals, a l'oficina Infonet, al Casal de Mira-sol, als centres cívics de la Floresta i les Planes, o a l'EMD de Valldoreix. Per poder aconseguir els bidons, els ciutadans hauran de lliurar les seves dades personals i l'adreça del seu domicili a l'encarregat de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.