Sant Cugat s'adhereix a la Declaració de Vic de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat


Temes relacionats

Sant Cugat s'adhereix a la Declaració de Vic de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat (13/abr/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha adherit a la declaració al ple d'aquest dilluns. / Font: Guillem de Pablo

Sant Cugat s'ha adherit a la declaració al ple d'aquest dilluns. / Font: Guillem de Pablo

L'adhesió de Sant Cugat a la Declaració de Vic de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ja és una realitat després de la formalització aquest dilluns al ple. A través d'aquest acord, el consistori es compromet a potenciar les polítiques de sostenibilitat municipal i explorar les possibilitats d’ocupació relacionades amb l’àmbit de la sostenibilitat en tots els sectors ambientals.

L'adhesió de Sant Cugat a la Declaració de Vic de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat preveu que el consistori potenciï l’economia verda i fomenti la cooperació amb el sector empresarial per generar oportunitats de col·laboració público-privada en el camp sostenible.

La proposta també estimularà la coordinació entre administracions de tots els nivells per crear sinergies, establirà lligams amb les xarxes de sostenibilitat i donarà suport als acords nacionals i internacionals. Així ho explica l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Aquest any se celebra a Rio la conferència de Nacions Unides per al desenvolupament sostenible, i Sant Cugat hi dóna suport.



La declaració també assenyala, com a fita important, el Pacte d’alcaldes i alcaldesses contra el canvi climàtic i la implementació de les Agendes 21 locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.